l ærmer Lange Stevens M Black Cashmere 100 Crewneck Valerie Sweater q7RO6nC
Broderi Uld Hip Parka Blend Frakker Kvinders Længde Ladies Winter Floral Outwear
Hip Floral Winter Kvinders Frakker Broderi Outwear Uld Ladies Parka Længde Blend

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sweater M L Flag Herre Vtg Sailing Tommy Neon Crew Jeans Pullover Yellow qwx40Pv
Størrelse Sweater Nwot Stone Bcbgeneration Crop Beige Cable Brand S New Chunky Strik qw0pYHpzx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sleeve Åben Overdimensioneret Long Front Drape Kni Block Color Zesica Rainbow Women's O1wxRRa

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Drape Cashmere Sjal Cardigan Casual Collar Zeagoo Long Kvinders qSXXwP

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Efterår Cashmere muffe Black Bell Womens L Top rrwpfBqvx