Legging Sz Corduroy Kvinders Lyssé Vælg farve Plus Sz xBqIHHEw
Oodji Linne Slim Fit Ultra Blazer Women's
Blazer Linne Slim Oodji Ultra Women's Fit

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Chic Pleather foran Nwt Black Og Boucle L City 20 Langjakke Coat lynlås TnFqHw6
Brand Vegan Læder Tags Jakke New Med PAqPvwSz

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Ske15 Frakke Koreansk Vinter Kvinders Slank Outwear Velvet Lang Thicken Parka Casual qpvqR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Vintage Gothic Antik Jacket Black Historical Look Victorian S Steampunk Pirate fqI77Z

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Selvmord Ny Faux Bombshell Leather Harley Squad Quinn Jacket Kvinder wCqxtOqag