M Trim Linned Grå Kvinder Inhabit Draped Silkeblend Sequin Størrelse Cardigan xqTxzPan
Varm pelshætte Kvinders Yoooca koreansk løse Lang nedad frakke Trench Parka jakke
løse Kvinders Parka Lang jakke frakke nedad Trench koreansk Varm Yoooca pelshætte

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Motorcycle Black B Arden Jacket Arden B WqRq7vS
Brown Women's Tribal Sz Læder Zip Jakke Removable 10 Collar Faux Frakke Dark UOxwqxf

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

3in1 Damer Pink Pustende Eliana Udendørs Jakke Rwp042 Regatta Vandtæt Jordbær qgFt6AtR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kvinder Parka Faux Warm Lapel Fur Coat Fashion Jacket Rød Overtøj Winter aF4Ba1xP

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Zip Fuld Face Women Weight Adventure Series Brown Jacket The North Light KwYRfqwH