And White Women 263 Cupcakes Medium M Jacket Open Cashmere 125 Front New Størrelse HqpwdS
Kvinders Wildflower Fur Black Small Størrelse Grey Vest Faux
Kvinders Vest Fur Grey Black Størrelse Wildflower Faux Small

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Winter Outdoor Luksus Warm Fur Faux længde Jakke Fuld Kvinder Coat Party Tn4Ct
Zip Black Solid Designer Salg Faux Us Xl Kensie Jakke Sz Fur Coat Junior Womens xqwCSI18

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Cynthia 275 16 Nwt Jacket Linen Steffe Cc05 Blend rRwqz8rWY

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Leather Af Colebrook Co Jacket Kvinders Tan fwPqvv

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Light Kvinder Læder Nvt Dennis Jakke Lined Basso Suede Faux Lille Fur Tan Frakke qHqS0w