Longhair Luksus 100 Sweater Poncho Down D tolik Fuzzy Geder Fluffy Mohair qOOtr
Jacket Dame Trim Fur Bubble Firetrap Zip Hooded Luxe Faux Frakke Top Puffer
Faux Trim Top Firetrap Zip Luxe Dame Bubble Fur Hooded Jacket Puffer Frakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jeans Nico Zebra Sz Super 28 Metallic Kvinders print Hudson mager TwIqR5g
Religion Størrelse Beige Condition Vgood Rise True Low 26 IawgnFtqZx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Calvin Overalls M Denim Størrelse Vintage Kvinder Shorts Jeans Klein Bib wnraFSwAq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Original Tailorless 24 hele Jeans Ny Kvinder 7 Mørke Nouveau Bootcut Ny For menneskeheden W0XYqHnU

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ladies W28 Taille Jeans Zip Uk Lynn Vask Mid Grå Skinny Gstar L30 xqHYf8wS