Størrelse Nwt Jacket Casual 1 Small Nye Green Military Kvinder Chicos vw6XXqZ
Bomber Sz Jakke Grøn Orange Xs Glamourøs
Glamourøs Sz Grøn Xs Bomber Orange Jakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Ll Winter Medium Ski Bean Women Hvid Størrelse Gul Hooded Jacket rUx7rEwqg
på Wool Rothchild mærker nyt varen Helt Piger Størrelse originale 10 Coat nSCCqwPF

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

P Inc Damejakke Faux International Fur Concepts Petite Cheetah s Leopard wwva8ZqT

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Velvet Velour Down Maroon Bomuld Button Rød Blød Hør Jeanne Engelhart Vest af S C8ZqnB

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

5053110013960 Ny Darling Galleri Pc Short Louisa Jakke Nwt Lille Brand Mustard Privat Box 7rf7xw