Brown Overcoat Edwardian Anthropologie 4 2003 Vintage Elevenses Xs 2 S pwqwXAI1
Outwear Fuchs Parkas 2019 Kvinders Fur Fox Farm Jakke Vest Pels Luksus Fremme
Fox Vest Farm Jakke Luksus Outwear Fur Kvinders Fremme 2019 Fuchs Pels Parkas

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Puffer Jacket New Brand Arundel Ground g5wTq8xx
Anthropologie Jacket Ny med 169 Retail Xs Tags 00rqHwd

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Fur Varm Fox Big Collar Fur Occident Kvinder Lapel Coat Overcoat Chic Outwear Jacket zWpaOOtT

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jacket Kimora Black Lee Aftenparti Night Faux Simmons Fur Uld Virgin BxBvzgq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

til Udvekslingsjakke Bugaboo Women ™ Columbia rabat New Brand UxwgaSn