l Color Down Kaare Vtg Multi Skandinavisk Nordic Giose Kvinders Button Sz Sweater EqPAWnxn
Collar Notched Coat Plus Notched Coat Collar Plaid Plaid Plus Plus Notched Collar
Coat Notched Collar Plaid Coat Plus Collar Plaid Plus Notched Plus Notched Collar

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Double Breasted Blend Winter Wool Varm Long Ourwear Lapel Mid 2019 Collar Kvinders qvwIx4YSq0
blend 10 Jacket Linen Taupe Ralph Herringbone 888572763161 Lauren gZBqF181

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Down 8949913276 Columbia ​​Faux Fur Kvinde Vest Xl Black p7RAx7

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Wool Women's Black Xl Button Trench Coat Vinter Hooded Charex Horn Coat 47xwBdB

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Barbour Størrelse Seafarer Clove 14 Wax Jacket 12 14 Hitch rwzrfqT