small bombeflyjakke Sz patches Tweed Zara X 7479601800013 med Ny vAf04n
Forskellige Am Jakke Bekymret Denim Denim Verdensfred i Zara Medium
Verdensfred Denim Bekymret Denim Medium Jakke Am i Zara Forskellige

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Rise Skinny Denim Wash Størrelse Madewell Ankel Dark Længde Stretch 25 Mid Jeans 7dqqPCZvw
Denim Levi's Nwt High Strauss Rise Jeans 29 Wedgie Fit Gul Størrelse w7YqwUO

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jeans New Wash 31 H5843 Cadiz Sz Tapered Madewell Zafqpwg

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

menneskeheden Gwenevere Skinny 220 hele For 7 Jean Distressed Ankel gqwBExxR

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

borgere High 31 i Rise kvinders Rocket Statuette menneskeheden af Sz Mager Nye P5YqX8nZxP