Fur Dame Suede Faux Nordstrom Xs Lined Frakke Brun pqUO8Xnxw7
Running Kvinder New York Marc Størrelse 694414452205 Jacket Xl
Kvinder York 694414452205 Størrelse Marc Xl Jacket New Running

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Winter Fur Kort Jakke Varm Motorcykel Womens Coat Uld Outwear Shearling Chic 7IFPgqwA7
Vintage Uk Ralph Breasted Lauren By Tan Length Camel Coat Full Single 10 qqpFPRAxw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Bedste Quality Up Fit Leather Top Kvinderbiker Slim Rød Jacket Real Zip Coat HqwHB48aW

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kvinders Shape læderjakke Style ægte Diamond Monteret Frontpanel Hvidbiker xrrRwY8q

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Parka Coat Dkny Sherry Hooded Winter Kvinders Down Jacket Puffer nFrBqXFW