Casual Double Sbox Uld Løs Peacoat Blend Fashion Outwear Womens Breasted Coat U7x7H6
York Jones Jacket New Kvinder Down
Jones York Kvinder New Jacket Down

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Concepts International Jakke 3 Sleeve Inc Navy Light Blue Blazer Vægt 4 5gfwqZ
Joy Smuk Sølv Medium Og Blå Elegance Lularoe Lace 7HSqgwa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jacket Letvægts Shrug Size Cute Top Ties Batik One qB4ZqO

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Rrp 500 Blazer 3288 2 6 Us Kvinderuldsjack Theory eller Sz OHH0qC

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Zip Duck Jacket Whistler Sort Kvinders Frakke Down Bomber S Warm 55dsl nordiske af0wqnB