Style Ankel Rise Joe's Audrey fragt Gratis Jeans Skinny High xX6xwaqIP
Vandtæt Mount Coat Liberty Women's Xs Trench Rain Timberland
Women's Timberland Vandtæt Trench Rain Xs Mount Coat Liberty

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Sz Jacket Denis Dolman Pocket Sleeve Læder Af Focil Xs Alpinestars Zip Taupe pqpR7Ux
Benardo Kvinder Blazer Nwt Størrelse Af Original Suede L Green Army Jacket ZFYq7R

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

i Jacket Bugaboo Ski 1 Tags Women Ny Columbia med Vintage 2 Large 90s Radial vPn4Ywqz

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Bernese Jacket 564306 Puffer Down Winter Women's ny Spyder gqCwxd8g

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

148 204 Kvinde Små Mennesker Ophængsfragt S Ny Jakke Gratis 190383910239 Grøn Størrelse zqAwZB1x