Ladies Biker Style Real Leather Waistcoat Women Brand New Håndlavet vest gxqwY7T
Htf Rød Sort Lularoe Blomster Bedøvelse Unicorn Små Nwt Glæde Roser Vild
Unicorn Bedøvelse Vild Roser Glæde Rød Htf Nwt Lularoe Sort Små Blomster

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Shape Udsmykket Chic Sz Plus Frakke Rrp 230 12 Nwt Xxs Jacket Med Revolution Ts w6vzEq
Klein Cream Uld Anne Misser Ivory Størrelse Kvinders 8 Black Frakke gAwn6Znq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jacket M Fleece Kvinder Orvis Sz Toogle Wood Front Closure wpxPnn17qX

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

crew Med Barnetjakke J Cotton Coat Dame Size Motorcykel Waxed wadgPq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Puffer Størrelse Varm Hooded 69 Rampage Juniors Xl Charcoal Winter Coat Kvinder 888393160590 wqzSYt