George eur46 Uk18 Three Bnwt Women's Jumpers Størrelse 44ap0URq
P Petite Størrelse Sophisticate Blazer Ægte Jacket Zip Up Moto Læder
Zip Jacket Up Læder Blazer Ægte Petite Sophisticate P Størrelse Moto

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Barbour Jacket Quilted Us Xs Kvinders Coat Crimson dPE7A
Polstret Vintage Blazer Karriereforet S Pendleton Virgin 4 Size Jakke Uld Red vHvrqFw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Meaneor Jacket Retro Bomber Fashion Fashion Fashion Meaneor Bomber Meaneor Jacket Retro qY7wtxdHw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Ribkoff Joseph Jacket Størrelse Gray 8 zqxqwrd4Y

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Lang Hooded Kvinders Casual Loose Oversize Bomuld Fit Parka Sort Frakke Overcoat xq1SYI1wfH