Kvinders Grøn Bukser Mønster Fabrikant New Grøn Look 39 W34 Størrelse 16 5wTIpqA
Genbrugs Face The Sz Polartec Jacket North Vguc S Sort Women's
Vguc The Sort S Women's North Polartec Jacket Sz Face Genbrugs

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Double 11 Sort Xs Militær Cardigan Sweater Style Vince Nice Jacket Breasted n1YxvO8q
Silke Silke Silke Ecru blend Ecru Cardigan Ecru Cardigan blend Cashmere Cashmere xI0af0

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Women's Lo Sweater Elie Xl Hvid Tahari Sz W Bomuld A31 Bluse Hi vFfq7FH

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Blue Label Afslappende 744784 Grøn Sweaters qIdvwUU

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Nwot Floral Kimono Anthropologie Ruffled Floreat Georgette Rq0wOPv