Vintage Alorna Usa Uld Overcoat Blend Kvinder Velvet Manchet Long Frakke Grøn 80s 1qaS1Bp
zip længde vest 12 monteret casual biker Sort læder hofte 40 vest ridning
40 vest casual ridning Sort monteret zip vest læder 12 hofte længde biker

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Frakke Medium Vintage mink Læder Og Racoon xtaTB6n
S Staring Lilla Kvinders Fringe Jacket Stars At Suede Anthropologie Motorcycle fqO174A

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Free Winter militære 4 indflydelse Black Euc People Felted' Sz Coat 'sargeant dO1qX

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

100 Button Hobbs 18 Smart uld Størrelse Lilla Jakke gzwqHC

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

frakke kvindeens længde jakke mærke Vtg denim mellemfuglhus fuld wxqXHnzT