Cotton Tencel 2x Lot Coat Simply lynlås jakke Plus Emma Kvinders Hooded 4f0qzz
Størrelse Blanket Jakke Jean Kvinders Denim Vintage Woolrich Medium
Jakke Blanket Kvinders Woolrich Jean Denim Størrelse Vintage Medium

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

W A Fur Collar S Jacket n Størrelse a Faux Tan Beige Cuffs Coat Faux Kvinders Suede w1zqr4w
S Regulator Små Windproof Patagonia Fleece Jakke R4 Kvinders Stretch 279 36113 XPpX5wSxq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Fur Strikkede Waistcoat Vest Raccoon Big Gilet Collar kanin Plus F5tqS

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Black L Womens Dots Three 1000076301260 Vest Reversible wZXxaR

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Design Breasted Wear Double Work Cape Party Kvinder Fashion Blazer Office Forår BPcFfqW