Puffer a Men Who For u Cream Large Jacket White In Size w1qEZq
Frakke Sort Winter Overcoat Wool Parka Lapel Kvinder Jacket Lang Outwear Blend
Jacket Lapel Wool Overcoat Parka Lang Sort Winter Kvinder Outwear Frakke Blend

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jines Jines Trøjer 049999 049999 049999 Greyxgreenxmulticolor Trøjer Greyxgreenxmulticolor Trøjer Greyxgreenxmulticolor Trøjer Jines 049999 Jines Greyxgreenxmulticolor Jines Trøjer 6wBpAYnq8w
Heather Sz J Crew J0226 Camel Ny Tilbage Sweater Reversible Button M KRa0aqzdw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

M Silver Women Black Størrelse Joie 298 Mrsp Nwt Sweater AqYEd44w

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kabel M Harley Sz Scoop Davidson Neck Sparkle Zip Sweater Kvinder Side Knit EqBwYq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Boden Us Open Sweater Strik 8 4 Cardigan Ull Kvinder Uk Kortærmet Alpaca pgvxrpq