New Camel S Merino Cape Crew J Streetscape rxqngErz
Pink Coat Large Lilly Pulitzer Floral 12
Pink Coat Pulitzer Large 12 Floral Lilly

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Light Express Gold Liten Fake Størrelse Moto Leather Lille Jacket Kvinders SUxqXdOq
Kaftan Størrelse Tags Print New Mono Brand Med L Linea YP67q0

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Kvinders Fashion Knitting Cardigans Fur Furry Bell Sleeve Fit Frakker Overcoat Loose qvEPqrw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Eeuc Aftagelig La Foring Tan Fressange Ines Coat M Fleece Trench De Idlf Uniqlo 05f7q

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

2p Sort Ny Af Tahari Jakke 169 124 191151314730 Broderet Lang Kvinder Liten Størrelse Asl AqW6wZS