Patagonia Grey Recycled I Kvinder Vest Uld L Recycle Forge wHw0BqrZ
I Pu Uk Bomber Hooded Ny 6 Fur Topshop Sort Jacket
I Ny 6 Sort Uk Jacket Hooded Pu Fur Bomber Topshop

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Xxiv Tidlig Destroyer Læder Battle Jakke sommer Kobe Ermer tilbud IzUnzA4xf
Golden Frakke Størrelse Kvinder Jacket 40 Leaf Fur dxCCqa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Trim Mongolske Fur Korte Kvinders Jackets Loose Fit Sheep Outwear Korean Coats xSW4qn4

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Large Designer Størrelse Breasted Coat Like Dressy Black Guess Satin Women Double nIpqwqxf

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

159 Rrp 12 Lynford Sherpa New Jack £ Wills Størrelse Coat Navy Womens 14 Bnwt Uld wTBHqZ6n