Lilly Fern Print Pulitzer Bukser Stretch 4 Størrelse ffq1wrx
W Vest Lang Carry Kvinder Biker Læder Motorcykel Skjult Ekstra
Carry Læder W Biker Kvinder Vest Skjult Ekstra Lang Motorcykel

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jean Red Rain Hood Small Gæt Aftagelig Jacket Co 4q74xd
Sort Medium Rød Ull Foret Buffel Made Usa Plaid Kvinder Vest Fleece Woolrich wxtqAx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

hættetrøje Faux Fur vinter længde Tykk langærmet kjole fuld Pullover Dame Eqv5ywS7v

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Ladie Boden Størrelse 12 Black Corduroy Jacket adzqUd

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Lilla Button Vertigo Stilfuld Dressy Jacket Designer Coat Paris Kvinder xxs Trench qBt7wHTY