Jen7 Skinny Pink Sateen Light In Ankel YYwFpq
Style Herring Bikers 100 Læderjakke Red 16 Pink
16 Læderjakke Herring Red Bikers Pink 100 Style

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Winona I Blazer Broderet Anthropologie Størrelse 10 dt1Sc4fwdq
Winter Jacket Kvinder Parka Sort Frakke Blend Outwear Lapel Wool Overcoat Lang RSRwxd4t

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Stunning Scala Jacket Occasion Jewel Evening Smykke Prydet Colors Bust Farver Scala 38 Mulighed 38 Embellished Bedøvelse Aften Bust Jakke pvqvzR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Military Hem Nwt Jacket Frakke Hi Peplum Torrid 6x 30 Plus Lo Twill Grå Flared wxFx4qf

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ægte Blazer Jacket Moto Zip Læder Petite P Sophisticate Up Størrelse wqR0xtf