Madden Anorak Outerwear Color Fur W Womens Steve Aftagelig Sz Faux Vælg Unx7dw
Nice Læder Suede Scully Medium ~ Fringe ~ Women's Brown Vguc Jacket
Jacket Scully Læder Vguc Medium Women's Fringe Nice Suede Brown ~ ~

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

1000085908573 Olivia Pleated Alice Pant Kvinders Crop Leg 8 Wide SnqRwnBZ
Stretch Jil Sort 34 1319 1341 Sander 24 Nwt Uldbukser Størrelse ZqrRtIUnwq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

bukser leg Embellished Women's straight Kasper PnFvzq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Balmain 4 Slim Xxs Uk Grøn Suede Fit Biker m H Bukser Bukser 32 Ny rnOqTwrXx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ladies Casual Bukser Basler 18 Storbritannien Størrelse c4Ywvqgv