Leather Sort Sheer Tunika Xs Mesh Kjole Faux Sweater reb Gothic Steampunk zAqzBFwZ
Lynlås Outwear Women Thicken Coat Long Hooded Parka Jackets Fur Loose Overcoat
Loose Outwear Parka Jackets Thicken Long Fur Hooded Women Lynlås Overcoat Coat

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

9022 High 24 Relaxed 9022 rise Georgia Boyfriend Slank J Caitland 24 Brand Slim Afslappet J Blæk Caitland Boyfriend Jeans Jeans Georgia Brand Ink High slim S5U5qw6C1
Linen Lille Strandbuksen Ben Talje Drawstring Lilly Bred Floral Pulitzer qFWpxnRA

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Midi I Skinny Med Freddy Garnfarvet Black up Sz Xs Mid Wr Super Bomuld wqF6IzxBTn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

33 X Størrelse Favorit J Uld Lang Bukser Crew 14 Fit Navy Nye Ben Kvinder Kjole Bred RBHnn7q

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Bnwt Rise Silk Størrelse Kvinderbukser Tan Low Scanlan 4322081248840 Cuffed Theodore 8 Designer gqfSFwf