Rykiel Sweaters 38 Sonia Redxmulticolor 504405 CBqw88Za
Style Long Color Solid Kvinders Overknees Parka Hooded Slim Chic Fit Coats Medium
Overknees Kvinders Hooded Parka Solid Slim Coats Color Style Medium Fit Long Chic

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Vest M Lamb Kim Mangolian Brown Nwt Trim Patty Quiltet x8q480
Clover Jacket Polar Kvinder Canyon Sportswear Fleece PHPASr

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Uk16 It46 Blend D Green Eu42 Poly Khaki Us12 Cotton Duffle g Coat nZzCB

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kvinder Black L Hard At Jacket Find Versace Couture Medusa Knap Gianni Metal cY8avBB

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Beige Jacket Crop Tweed 42 Style Størrelse Se Nwt Chloe ved ZS46a