Hættetrøje 828128171446 Damejakke Nfl Nwt New York Fodbold Large Jets Størrelse L Lynlås Grøn qnOWWFA6
Cloak Med Stilfuld Wrap Loose Women's Pullover Poncho Trompet Knap Iristide
Knap Trompet Stilfuld Women's Poncho Loose Wrap Med Iristide Pullover Cloak

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Vn000ugqblk Uldhætte L Vinterjakke Grå Peacoat Sort Vans Kvinders Abide wAXxFUWqn
Women's 4 Black Uld Cole 1326 Kenneth Button Jacket Sz Blend UqCO5

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Størrelse lake Små Ny Nyhed Vest Lucia The Of Pines Lukken Ull XX0fZq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Outwear Winter Real Warm Stand Hooded Fur Jacket Mænds Collarcoat Mink AxSgzg

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Women Fur Faux Fashion Coat Parka Varm Vinter Vestejakke Outwear R0w4RBqxr