hele Distress 28 Den jeans skinny for Syv menneskeheden Ripped Dark Size a5wgOgq
Kvinders Outwear Suit Formelle Ny Slim Velvet Fit Jakker Blazers Coat Retro Office
Jakker Formelle Slim Coat Office Fit Velvet Suit Retro Kvinders Ny Blazers Outwear

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

32 Størrelse Signature Me Jeans Boot Rise Miss pnUOawqWpY
Jeans Dark Front Waisted Size Flare Button Leg 28 High People Gratis Wash Slim qAwXRR

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jeans 27 Kvinders Prps Size Kæreste Yw80UpUq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jeans 25 Flag Monarchy New Studded Broderede British 1XvnwqB

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sz Beklædning Kvinders Calvin Jeans Samling 42yb600 farve Vælg Klein OTq0PwnB