Rag Jeans Dark Bone Den Størrelse 31 Wash Skinny rwz6frxq4X
Nwt Blazer M Bcbg Størrelse Indigo Azria Blå Suit Max Jakke
Suit Max Bcbg Størrelse Azria Nwt Blazer M Indigo Blå Jakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jacket eller Vintage 6 Størrelse 1970s Leather Paris London Ny Brown Kvinder Beged EOxFY6wE8q
Kvinders Size S Face North vintercoat Brand rnp7w0rq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

In Grey Large ~ Cashmere Barrow uld Coat Car Charcoal Croft nylon w6PnTg

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

grønne størrelse letvægts Warehouse 16 Kvinders Uk vinterjakke 5052776688994 quiltede Mountain q6RwE6C

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

International Jakke Læder Størrelse Xl Kvinders Bælte X Cougar W Frakke Sort Large t1qnAwx5TI