Bow Betsey Pink Ribbon Long Johnson Bælte Blend Back Uld Plaid Sz 10 Black Coat rPrvZ8xq
Prettygarden Faux Shearling Lapel Fashion Langærmet Dame Zip O Shaggy Up
O Shearling Dame Faux Prettygarden Shaggy Langærmet Lapel Fashion Zip Up

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Brown Barbour Women's 8 Us Quilted Jacket SfS4YAtq
Jaquared Dark New Purple Damejakke Farve Sundance enchanted Catalogue Brand Sf8Afn1

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Broderet Vava Jakke L Sz Han By Joy qxzTf

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Raccoon Gilet Faux Størrelse Medium Fur OvOqSxY

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Cotton Navy And Utility Silk Jacket Signature Blue Nordstrom Vandtæt wUXqHq