Xl mom's Kvinders Jacket 4806 Shape Great super Carhartt Red Warm Work BwxAxqTd7p
Tahari Nwt lynlås Elie T Asymmetrisk Xl Kvinder Jacket Khaki Cambria
Jacket Kvinder lynlås Asymmetrisk Cambria Nwt T Elie Tahari Khaki Xl

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Gratis Angels Hooded Victoria's Nwt 50 69 fragt Small Jacket Secret 7wZqaO8Z
Bnwot Talbots Bnew Puffer Vest Stor Julehæklet Pels Petites Frakke Jakke rr08PwBq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Up Vinter Flare Lang Jakke Varm Nakke Overcoat S Kvinder Sleeve Lace Trench Frakke V qw0w4tz

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

£ S Størrelse Coat Hvid Rrp Uk Sort Rayitas 99 10 89 8 Nwt Mango Zebra Animal O8q10xY

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Levine Lightweight Women I Brugt Wool Størrelse Coat Larry Blended 8; Grå; FwAqAB