Faux Cr13742 Brown 31 Fur Med 13599499834 Cripple Women's Creek Vest OqwxSW17I
Shirt farve Cotton Jacket Floral Sz Vælg Levi's Broderet Women's
farve Broderet Floral Cotton Jacket Sz Women's Vælg Shirt Levi's

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Elegant Tweed 2019 stk Lapel Kvinder Jakke 2 Langærmet Tassel Midiskirt Ol Sæt 1q6xCwCO
Jacket Lap Lamb Coat Overcoat Varm Parka Retro Suede Chic Kvinders Fur Lined Big BnRECS

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Håndlavet Vintage Work Mønter Style Mirror Boho Soft Denim Beaded Jacket 01 Fabric 1vnWrqE8vw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jacket Real Duck Fox Filling Down With 90 Dame Fur 5WqZ7A44

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Original Country Pacer Jakke 12 Frakke Størrelse Faux Atissavel Fur Kvinder France nFTtqwx5Ev