'End Pink Crop Størrelse Jean Capri Mid Petite 2p rise Pant Lands dTZqxEwd
12 Medium Esprit Gn01 Bomuld Uk Hvid Dameovertræk
Bomuld Uk Esprit Hvid Medium Dameovertræk Gn01 12

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Annalee inspireret Denim Fur Sort m S Brandy Jakke Faux Melville Vintage 6ZW0qp
Coat Rex Natural Rabbit Kvinders Vest Outwears Ægte Mid Fur Real Sz Long Jacket qa1FwF

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Parka New Frakke Jakke Women Puffer Længde Collar Fur Overcoat Down Fashion Knæ 0v0rqXU

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

883682052266 Cyclone Størrelse Nwt Denim True Jean Kvinders Cyan Trucker Jakke Xs Religion x1qvavPw6

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Winter Jacket Tweed Blazer Outwear Knitted Classic Jacket Coat Tassel Kvinders 2017 UXntOPqEU