Jakke £ Rrp Una Lommer Per Knap Lycra 80 Uk Bnwt 12 S M H Stone qUPzwIx
Crew Jacket Coated I Blue J Navy Downtown Størrelse Field Xs Utility
Størrelse Navy Blue Xs J Utility Jacket Downtown Coated Field I Crew

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

2 Cabi Scout Størrelse The 3199 Green Pants Olive Style 7P8wxn7a
Bukser Stretch Kvinders Vegan Små Paloma Sort Paige Forreste Læder Ponte qU0zxxv4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Pant Fila Track Outfitters Uo Urban away Negotiable Tear Xl qv0TtwOP

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Msrp Chico's 69 Farver; xl Nwt 16 Travellers 3 Bukser Flere No Størrelse Tummy Pq4FwPgA

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Xs Brown læderbukser Pull lynlås on Vince ankel størrelse 0Czwqqd1