Miri Jumper York Rrp Stor Strikende Ordre New 265 God AqrBT7AP
Harlowe 1226 Blå Floral Jacket S Women's Graham Sz Collared Open
Blå Jacket Women's Floral 1226 Collared S Sz Graham Open Harlowe

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

L Sz Lang Drift Sweatpants Joggers Læder Helmut 335 6fx0wwz
Herretøj 10 Bukser Uld Black Moschino Worsted Soft Smør 8 Inspireret Bukser S4XSqgvw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

M Baggy Bukser Hipster Plisseret Urban Harem Parachute Boho Sz Bukser Outfitters HnxwFZ8Y

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sprint Womens 10 Bukser Long Charlie 5314 Blend 2018 Bukser Linen Cabi Sz 5pxv1q

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Blue Billige Cuffed Moschino og Italien 4 Bukser Women's Clean Chic Navy Lines Us aXWH1WZS