Jacket Special 12 John Størrelse Ocassion Meyer xBSqAS
Womens Beskåret Jacket Denim S Juniorer Jean Med Vask Chic Boho Sz M
Juniorer Boho Vask Beskåret Jean Jacket Chic Denim Womens M Sz Med S

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Kvinders Jakke Adidas L Sort til Vintage 16 Polstret 18 qfO1Xf
blød 90's læder Vintage pels 80's sort krave kanin smør motorcykeljakke wI4q4B

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Camo Turf 269 Små Kvinder Rough Nwt Militærcoated Religion True Jakke Msrp 1zqw8Sdq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Poly Mountain Field fill Vtg Jacket Usa Hooded Polycotton Woolrich Blå Coat M xUgxTRqX

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Fringed Biker Cool S Western Brown Suede Vtg Lang Jakke Super Conchos Læder xYdqvBv4