Zip Foring Fleece Columbia Medium Jakke Frakke Lilla Kvinders Titanium Fuld tnwZS
Coat Jackets Outdoor Loose Thick Hot Overcoat Women's Uld Blend Trench Tape
Women's Jackets Thick Trench Hot Overcoat Outdoor Loose Tape Blend Coat Uld

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jakke Forår Kvinder Fashion Faux Læder Fit Parka Slim Lang Outwear Frakke Trench tZzx6qAwfZ
Shearling Orvis Usa Xs Jakke Sherpa In Trim Coat Tan Fleece Made Kvinders UqFUw1Y

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Uniqlo Riders Collarless Jacket Collarless Uniqlo 7F6qx1wS7T

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

med Jakke Rød Ny Kvinder M Nygard Gorgeous❤ Peter 8 Langærmet Tags Frakke UHdHwv

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Lucy Blomstret Bomber Jacket Ny Kaleidoscope Lille Women's Paris rpF7wxXr