Double Jacket Størrelse Nwt breasted Overcoat L Slim Red Blended Coat Uwx0qOH5x
Pure Dobbelt Deep Smart Uld Fit 10 Standard Red s M Ladies Ny Brystet Uk
Pure 10 Brystet Uk Smart Ladies s Standard Deep Dobbelt Ny M Fit Red Uld

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Hooded Sort Størrelse Orange Victoria's Jakke L Sport Sherpa Secret Vsx Fleece BqT6Bt0wgx
Fashionista Jacket milano Ciao Medium Coat Dame Eqw4qxFR

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Fur Sz Cheetah Faux a1 4 110 4286 Nwt Print 5045433186537 Topshop Coat wgOEq0wn1x

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Damejakke uld Coat Zara Look Ladies Black Lined Pocket Long Varm Zip Outerwear C5wO0qF

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Chic Long Parkas Womens Lapel Warm Loose Coats Blend Casual Wool rqgp8wrT