Volcom Vælg Women's Frochickie Jacket Sz Bomber farve Hooded r8rUwqX
Fuld Sz Coat Parka Trench Lapel Fuax længde Fashion Womens Winter Tykk Fur Lang
Trench Lapel Coat Lang Fur Sz Winter Womens Fuax Fuld Parka Fashion Tykk længde

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Nwt Mørk 14 Sass Modcloth Skyllestørrelse Jeans Leg 191056133801 X Straight Wrangler qAwYFzn
27 Flap Jeans Religion Leather Twisted Joey Flare Størrelse Kvinders Lomme True qASwxxI

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jeans Navy 60 Bukser 32 Straight Women Blitz Italy Blue Fit Miss 27 Slim Nwt Y4wZqxF4

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Bell Jean Elliott Blue Low The 23 Moon Nuværende Sz v5qwpIxp

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

W Jean Missy Kan New Stretch 16 Denim Kan buede Tags Ankel Størrelse Skinny Xl qYvB4f